Πληρωμές - Αποστολές - Επιστροφές

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.rologia-kaloustian.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Σε αυτή την περίπτωση έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο 1 έως 12 άτοκες δόσεις (ισχύει για αγορές άνω των 100 ευρώ). Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.rologia-kaloustian.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

2. Με Τραπεζική Κατάθεση στους λογαριασμούς: EUROBANK : 0026.0204.25.0200763211 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΚΑΛΟΥΣΤΙΑΝ OE, ΕΘΝΙΚΗ: 72047012082 ΚΑΛΟΥΣΤΙΑΝ

3. Με αντικαταβολή: Μόνο για την Ελλάδα δωρεάν.


Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα η μεταφορά θα γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία Courier και είναι εντελώς δωρεάν. Για αποστολές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η χρέωση είναι 15,00€ και για όλες τις υπόλοιπες χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η χρέωση αποστολής είναι 20,00€ . *Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να καθυστερήσουν 1-3 μέρες επιπλέον.


Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε:

  • Σε περίπτωση που έχει σταλθεί διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγέλθηκε.
  • Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι ημερομηνίες παράδοσης.
  • Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2103246858. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.