Λουράκια KUKI

Λουράκια Ρολογιών KUKI

Η εταιρεία Καλουστιάν, επιθυμώντας να προσφέρει στην αγορά τα καλύτερα προϊόντα στο χώρο του ρολογιού, εισάγει, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, τα λουριά ρολογιών KUKI (www.kuki.si).

Τα KUKI είναι δερμάτινα χειροποίητα λουράκια εξαιρετικής ποιότητας που συνδυάζουν υψηλή αισθητική με αντοχή και ευελιξία.

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και ταιριάζουν σε κάθε ρολόι, κλασσικό ή μοντέρνο, προσδίδοντάς του γόητρο και κομψότητα.

Προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε καρπό χάρη στην ευελιξία τους και απευθύνονται σε όλους , αφού προσφέρονται σε προσιτές τιμές.

KUKI "STRONG & FLEX"

Στα καταστήματα Καλουστιάν διατίθεται και η τελευταία σειρά της KUKI "Strong & Flex" (Δύναμη και Ευελιξία) που περιλαμβάνει λουριά δέρματος ειδικά ανεπτυγμένα για να προστατεύουν το αγαπημένο σας ρολόι.

Χάρη στην τεχνογνωσία και πολύχρονη εμπειρία των κατασκευαστών της εταιρείας KUKI, έγινε δυνατή η κατασκευή αυτών των δερμάτινων λουριών που εγγυώνται άριστη ποιότητα και αντίσταση στη φθορά ενώ, ταυτόχρονα, προσφέρουν ευελιξία και απαλότητα.

Ο μοναδικός τους χαρακτήρας είναι εμφανής στις επιχρυσωμένες από πολύ λεπτό ανοξείδωτο ατσάλι ειδικές ασφάλειες που βρίσκονται στο πίσω μέρος του λουριού.

Η κατασκευή τους γίνετε από ειδικά επιλεγμένα δέρματα αλιγάτορα, στρουθοκαμήλου, καρχαρία και μοσχαριού που ενισχύονται με στρώματα από aramid και καουτσούκ για μεγαλύτερη ποιότητα και αντοχή.

Έτσι δημιουργούνται τα μοναδικά αυτά λουράκια με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Όπως λένε χαρακτηριστικά οι αδερφοί Drolc, ιδρυτές και «ψυχή» της KUKI: "Η παράδοση εμπνέει και η υψηλή τεχνολογία δημιουργεί διαχρονική ομορφιά".

Λουράκια KUKI